Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Urfa’daki PTT Şubelerinde Personel eksikliği Mağdur Ediyor

Urfa’daki PTT Şubelerinde Personel eksikliği Mağdur Ediyor

(Ruha Haber Ajansı RHA)-Haliliye’de bulunan Yenişehir PTT şubesinde haftanın ilk günü nedeniyle yaşanan personel eksikliği Vatandaşları mağdur ediyor.

Eksiklik nedeniyle gişede tek personel ile hizmet vermeyi sürdüren Yenişehir PTT şubesinde vatandaşlar çaresiz kimi askere para göndermek kimisi elektrik ve kredi kartı borçlarını ödemek için sırada yaşlı ve çocuklu bayanlar mağdur ediliyor.Vatandaşlar bu eksikliğin ne zaman giderileceği merak ediliyor. Yoğun günlerde vatandaşlar ufak işler nedeniyle uzun süre gişede kendilerine sıra gelmesini beklerken, çalışan tek personel ise eksik personel ve iş yükünün fazla olması nedeniyle Şanlıurfa’nın çeşitli semtlerinde en verimli kurumların başında gelen PTT’de bu durum personel azlığı nedeniyle tersine dönmüş durumda. Vatandaşlar fatura ödeme gibi kısa süren işlemlerde dahi uzun sürede sıra beklediklerini belirtirken, “iki dakikalık işimiz için uzun süre bekliyoruz ama bizde bir şey diyemiyoruz. Çünkü koskoca bir şubede sadece üç gişe olmasına rağmen sadece tek gişe ile işlem yapıyor. PTT’de eleman eksikliği olduğunu bizde görüyoruz eskisi gibi değil. yetkililerden bu eksikliğin en azından kısa sürede asgari seviyeye indirilerek bu sorunun bir an önce giderilmesini talep ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan