Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / İl Sağlık Müdürlüğü ‘Bebek Ölümlerini’ masaya yatırdı

İl Sağlık Müdürlüğü ‘Bebek Ölümlerini’ masaya yatırdı

(Ruha Haber Ajansı / RHA) Şanlıurfa’da bebek ölümlerine neden olduğu bilinen faktörlere yönelik programları sürdürmek ve ölüme neden olan durumları tespit ederek, çözüme yönelik yeni programları hayata geçirmek ve 2018 yılında meydana gelen bebek ölümlerini değerlendirmek amacı ile toplantı düzenlendi.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Başkanlığında 2018 yılı bebek ölümlerini önleme il değerlendirme toplantısına İl Sağlık Müdürü M. Emre Erkuş, İl Sağlık Müdürlüğü Başkanları, Harran Üniversitesi Uzmanlar ve yöneticilerin katıldı.

İnteraktif ortamda yapılan toplantıda Halk Sağlığı Uzmanı Canan Demir tarafından 2018 yılı genel değerlendirme ve 2018 yılı bebek ölümleri değerlendirme sunumu yapıldı. 2019 yılı için bebek sağlığının devamlılığının sağlanması ve bebek ölümlerini önlemek amaçlı yapılacak çalışmalar kararlaştırılmış çocuk sağlığın geliştirilmesi ve güçlendirilmesine yönelik kararlar alındı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan