Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Canpolat, Esnaf Ve Vatandaşlarla İç İçe

Canpolat, Esnaf Ve Vatandaşlarla İç İçe

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, mahalle gezisi programları kapsamında Hamidiye Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Görüştüğü mahalle sakinlerinin taleplerini alan Başkan Canpolat, Haliliye’nin örnek bir ilçe olması için çalışacaklarını ifade etti.

Göreve başladığı günden itibaren mahalle gezileri düzenleyerek ihtiyaçları birinci ağızdan dinleyip, yerinde tespit eden Başkan Mehmet Canpolat, bu kapsamda Hamidiye Mahallesinde incelemelerde bulundu. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız’ın da yer aldığı programda Emniyet Caddesi üzerindeki esnafın işyerlerini ziyaret eden Başkan Canpolat, esnafın istek ve önerilerini dinledi. Gelen taleplerin çözümü için beraberindeki birim müdürlerine talimatlar veren Başkan Canpolat, bölgedeki vatandaşlar ile de sohbet etti.

Başkan Mehmet Canpolat, mahallede çalışmalarını sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları ile de bir araya geldi. İlaçlama ve temizlik çalışmalarını denetleyen Başkan Canpolat, çalışmalara ilişkin de Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Dişli’den bilgiler aldı.

Başkan Mehmet Canpolat, temaslarının ardından mahalleden ayrıldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan