Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / İtfaiye ’den basına yangınla müdahale eğitimi

İtfaiye ’den basına yangınla müdahale eğitimi

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Şanlıurfa İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından kentte görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarına, yangına ilk müdahale teknikleri eğitimi verildi.

Şanlıurfa İtfaiyesi Daire Başkanlığı toplantı salonunda eğitim amiri İsmail Çiftçi tarafından medya çalışanlarına yönelik “Yangına İlk Müdahale Teknikleri” eğitimi verildi. Şanlıurfa’da görev yapan medya çalışanlarının yoğun katılım gösterdiği “Yangına İlk Müdahale Teknikleri” eğitimi soru cevap ile sona erdi.

İtfaiye daire başkanı Mustafa Kaytan, itfaiye olarak her zaman olası bir olaya karşı tetikte olduklarını ve ekiplerinin buna göre hazır olduğunu ifade ederek yangına ve olaylara varış süresini en azami süreye indirmeyi hedeflediklerini söyledi

Şanlıurfa itfaiyesi tarafından gerçekleştirilen eğitim ardından katılım gösteren medya mensuplarına sertifika ile beraber itfaiyenin çalışmalarını anlatan broşür ile çeşitli hediyeler verildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan