Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Vali Erin, mesai hırsızlarına dur diyecek mi?

Vali Erin, mesai hırsızlarına dur diyecek mi?

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Şanlıurfa’da mesai hırsızlarının hoyratça davranışları devam ederken, Vali Abdullah Erin’in bu durum hakkında nasıl bir tavır takınacağı merak konusu oldu.

Şanlıurfa’da mesai saatleri içerisinde davet, program, taziyelere katılan mesai hırsızlarının sayısı artış gösteriyor. Mesai saatleri içerisinde vatandaşa hizmet vermesi gereken bazı şahısların bunu suiistimal ettikleri ve kentteki amirlerin ise bu konu hakkında herhangi bir reaksiyon göstermediği biliniyor. Hatırlanacağı üzere Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, daha öncesinde bu konu hakkında sert bir tavır takınmış ve mesai hırsızlarına gereken soruşturma ile cezayı vereceklerini ifade etmişti.

MESAİ SAATİNDE KARŞILAMAYA GİTTİ

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Bilal Erdoğan geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’ya gelerek bir takım dizi ve temaslarda bulunmuştu. Harran Üniversitesi memuru Abdullah Göçmez mesai saatleri içerisinde havaalanına giderek Erdoğan’ı karşılamıştı. Bununla yetinmeyen Göçmez, mesai hırsızlığı konusunda taviz vermeyeceğini söyleyen Vali Abdullah Erin ile fotoğraf çektirmiş ve bunu sosyal medya hesabında paylaşmıştı.

Öte yandan Göçmez’in hangi sıfatla orada bulunduğu ve Vali Erin’in bu mesai hırsızlığına ne tür bir reaksyion vereceği ise merak konusu oldu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan