Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Kuş Halk Gününde Vatandaşları Dinledi

Kuş Halk Gününde Vatandaşları Dinledi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Sosyal Belediyecilik faaliyetleri kapsamında Eyyübiye’de ilk ‘Halk Günü’ buluşmalarında vatandaşlarla bir araya gelip talep ve sorunları birinci ağızdan dinledi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi tarafından ilk defa hayata geçirilen ‘Halk Günü’ buluşmalarında vatandaşlarla bir araya geldi. SGK Binası Meclis Toplantı Salonunda düzenlenen ‘Halk Günü’ buluşmalarına; Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ile Eyyübiye’li vatandaşlar katıldı. Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda vatandaşların taleplerini ve sorunları birinci ağızdan dinleyen Başkan Kuş, iletilen talep ve sorunların çözümü için ilgilileri talimatlandırdı. Sosyal Belediyecilik faaliyetleri kapsamında gerçekleşen ‘Halk Günü’ buluşmaları yaklaşık 2 saat sürdü. Vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Kuş,” Periyodik olarak gerçekleştireceğimiz bu buluşmalarla vatandaşımızı dinlemeye devam edeceğiz.” Dedi.

5 yıl boyunca vatandaşlarla her zaman iç içe olacaklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” İlk ‘Halk Günü’ toplantımızı gerçekleştirdik. Eyyübiyeli hemşerilerimizi ağırlayıp sıkıntılarını dinledik. Bize ifade edilen sıkıntılarla bizler de üzüldük.  Sıkıntıların ne kadar derin olduğunu ve yükümüzün de ne kadar ağır olduğunu anladık. İnşallah periyodik bir şekilde toplantılarımız devam edecek. Bizler zaten halkımızla hep iç içe olacağız. Vatandaşlarımızın dertlerini ayaklarına gidip dinleyeceğiz. Kurduğumuz ekiple birlikte bu sıkıntıların ve sorunların üstesinden bir bir geleceğiz. Katılım gösteren hemşerilerime çok çok teşekkür ederim. “ dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan