Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Aksak’tan 23 Nisan Mesajı

Aksak’tan 23 Nisan Mesajı

Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm çocukların bayramını kutladı.

Başkan Aksak, 23 Nisan’ın tüm çocukların bayramı olduğunu hatırlatarak, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. yılını yaşıyoruz. Bundan 99 yıl önce Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulmasıyla bu topraklarda başlayan bağımsızlık mücadelesi, bugün tüm dünya çocukları için bir bayramdır.” dedi.

“Bu bayram, Türkiye Cumhuriyeti’nin çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir.” diyen Başkan Aksak, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Sevgili çocuklar, yarınlarımızın teminatı olan sizlerin, geleceğin büyükleri olarak üzerinize bir takım görevler düşmektedir. Köklü mirasımızı, tarihi zenginliğimizi geleceğin dünyasına taşımak, bizlerin olduğu kadar sizlerin de vazifeleri arasındadır. Unutmayınız ki, insanlığın ve Türkiye kültürünün iç içe olduğu bir ülkenin içerisinde yaşıyorsunuz. Milletimizin aydınlık yarınlarını kucaklayan çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli, mutlu ve özgür bireyler olarak hayata devam etmeleri en büyük arzumuzdur.”

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan