Anasayfa / TÜM HABERLER / KÜLTÜR-SANAT / Baydilli’den 23 Nisan Mesajı

Baydilli’den 23 Nisan Mesajı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Baydilli, Karaköprü Belediyesi olarak yaptıkları tüm projelerde her zaman çocuklara öncelik verdiklerini söyledi.

 

Başkan Metin Baydilli mesajında şu cümlelere yer verdi:

 

“23 Nisan 1920 Ulusal Egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin Kuruluş günü olarak tarihimize geçmiştir. Bu kutlu gün dünyanın tüm çocuklarına armağan edilerek daha da kutlu bir gün olmuştur. Çocuklara armağan edilen tek evrensel bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti’nin onlara olan güveninin ifadesidir.

 

Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip olan Şanlıurfa’mızda Karaköprü’müzde her geçen gün büyüyen ve gelişen bir ilçe olmayı sürdürüyor. Karaköprü Belediyesi olarak çocuklarımızı da unutmuyor, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için projeler geliştiriyoruz. Yaptığımız tüm projelerde önceliğimiz her zaman geleceğimiz olan çocuklarımız olmuştur. Bu kapsamda Şanlıurfa’mızda ilk olan oyun ve oyuncak müzemizi çocuklarımıza armağan ettik. Oyun ve Oyuncak Müzemizle çocuklarımızın geçmişten bugüne gelen oyuncakları görebilecek, eski oyunlarla tanışabilecek ve oynayabilecek. Bilim Merkezimizle birlikte artık Şanlıurfa’da bilimin merkezi Karaköprü olacak. Burada çocuklarımız bilimle tanışacak, belki de geleceğin bilim adamları bu yolla Şanlıurfa’dan çıkacaktır. Bugün olduğu gibi bundan sonra da her projemizde çocuklarımıza yer verecek, onlara verdiğimiz değeri göstereceğiz.

 

Bu vesileyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99. yılını coşkuyla kutladığımız bugünde, varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan