Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Aksak, koltuğunu çocuklara devretti

Başkan Aksak, koltuğunu çocuklara devretti

Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Şehit Ümit Yolcu Ortaokulu öğrencilerini misafir etti.
Ziyarette koltuğunu minik öğrencilere teslim eden Başkan Aksak, çocukların geleceğin teminatı olduğunu vurgulayarak, “Çalışmalarımızın bir amacı da; yavrularımızın hedeflerine ulaşması ve daha donanımlı bir şekilde yetişmelerine katkı sağlamaktır.” dedi.
Başkan Aksak, Şehit Ümit Yolcu Ortaokulu öğrencileri M. Sefa Süt, Berivan Damar ve Rengin Damar ile tek tek ilgilendi.
Ziyarette öğrencilere, Şehit Ümit Yolcu Ortaokul Müdürü Ayhan Kayar, Mehmet Akif Anadolu Lisesi Müdürü Sinan Damar ve okul öğretmenleri eşlik etti.
Öğrencilerle bir süre sohbet eden Başkan Aksak, makam koltuğunu sırasıyla öğrencilere teslim etti.
Başkanlık koltuğuna oturan öğrenciler ilçeyle ve okullarıyla ilgili yapmak istedikleri projeleri anlattı. Çocuklar için daha iyi sosyal alanlar isteyen öğrenciler okullarının ihtiyaçlarını da talep etmeyi unutmadı.
Çocukların geleceğin teminatları olduğunu vurgulayan Başkan Aksak, “Çocuklar bizim geleceğimizdir. Yavrularımızın daha iyi şartlarda eğitim almaları için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Çalışmalarımızda amacımız; yavrularımızın hedeflerine ulaşması ve daha donanımlı bir şekilde yetişmelerine katkı sağlamak içindir. Bu çerçevede eğitime ve öğretime her zaman destek veriyor ve geleceğimize yatırım yapıyoruz.” dedi.
Her zaman eğitimin ve eğitimcilerin yanında olduklarını ifade eden Başkan Aksak, “Bütün gayretimiz, Güçlü Türkiye’nin yarınları olan evlatlarımızın daha iyi bir şekilde yetişebilmesi içindir. İnşallah hizmetlerimizle yarınlarımız daha iyi olacak. Bu vesileyle 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.
Ziyaret, Başkan Aksak’ın çocuklara çeşitli hediyeler vermesiyle sona erdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan