Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Kapatılan okulun öğrencileri, il milli eğitim müdürlüğünü bastı

Kapatılan okulun öğrencileri, il milli eğitim müdürlüğünü bastı

(Ruha Haber Ajansı / RHA) Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kapatılan Özel Şanlı Bilim Teknik Okulu’nun öğrencileri mağduriyetlerini dile getirmek için İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün kapasına dayandı.

Özel Şanlı Bilim Teknik Okulu’nda eğitim gören yaklaşık 800 öğrenci, mağdur oldu. İddiaya göre, çok sayıda hayali öğrenci, velilerden haksız yere para alınması ve devleti 5 milyon lira dolandırıldığı gerekçesiyle kapatıldı. Bakanlık tarafından okulun kapatılmasının ardından ne yapacaklarını bilemeyen öğrenci ve veliler, yetkililerden yardım istedi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Cuma gününe kadar tüm öğrencileri okullara dağıtacak. Öğrencilerin 5 tercih yapabileceği öğrenildi. 10-11 ve 12.sınıflar Özel Erkan Okulu, Yediiklim Okulu ve Mahmut Kırcaali okullarına yerleştirilecek branşlarına göre. 9. sınıfların istediği devlet ve diğer teknik okullarında boş kontenjanlar tercihlerine göre istediği okula yerleştirileceği öğrenildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan