Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Ankara’da “Göbeklitepe Tanıtım Günleri” başladı

Ankara’da “Göbeklitepe Tanıtım Günleri” başladı

(Ruha Haber Ajansı / RHA) Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen “Göbeklitepe Tanıtım Günleri” Ankara’da başladı. Programa Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan da katıldı.

2019 yılının Göbeklitepe yılı ilan edilmesinin ardından tüm yurtta ve dünyada tanıtım çalışmaları devam ediyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Türkiye’ye gelen Almanya, Azerbaycan, Irak, Kamerun ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden çocuklar Göbeklitepe’nin tanıtım günleri programına katıldı.

ÖZCAN: ŞANLI ŞEHRİMİZİ KALKINDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan,”Kültür ve Turizm Bakanlığımız himayelerinde Ankara Armada AVM’de 24-28 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan ‘Göbeklitepe Tanıtım Günleri’ etkinliğinin bugünkü açılış programına katıldık. Dünyayı 12 bin yıl öncesine götüren Şanlıurfa’mızın tarihi değeri Göbeklitepe’yi inşallah yurtiçi ve yurtdışındaki etkinliklerimizle tanıtarak Şanlı Şehrimizi turizm alanında kalkındırmaya devam edeceğiz.”dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan