Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Halfeti’de “Uçurtma Şenliği” düzenlendi (VİDEOLU)

Halfeti’de “Uçurtma Şenliği” düzenlendi (VİDEOLU)

(Ruha Haber Ajansı RHA)-Halfeti Belediyesince 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen “1. Uçurtma Şenliğinde” çocuklar gönüllerince eğlendi.

Halfeti Belediyesince 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen 1’inci Uçurtma Şenliğinde Belediye Başkanı Şeref Albayrak, çocukların coşkusuna ve sevincine ortak oldu.

Ücretsiz dağıtılan uçurtmalar, çocukların ellerinde gökyüzünde renkli görüntüler oluşturdu. Şölen havasında geçen etkinlikte Belediye Başkanı Şeref ALBAYRAK da çocuklarla birlikte uçurtma uçurdu.

Uçurtma şenliğinde konuşan ALBAYRAK, “Halfeti İlçemizde, çocuklarımız için böyle kapsamlı bir etkinlikte bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Belediye olarak, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın daha iyi bir geleceğe sahip olması için elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Biz bu şenlikleri geleneksel hale getireceğiz. Çocuklarımızın bu sevinci görülmeye değer. Onlar bizim geleceğimiz, her şeyin en güzelini hak ediyorlar.” dedi.

Etkinliğe katılan çocukların aileleri ve öğretmenleriyle sohbet eden Albayrak, şenliğe olan ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Birlik ve beraberlik içerisinde çocuklarımızın daha iyi bir şekilde yetişmesi için gereken her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Etkinliğin sonunda çocuklara çeşitli ikramlar verilerek şenlik sona erdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan