Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Başkan Aksak, Ceylanpınar’ın Sorunlarını İletti

Başkan Aksak, Ceylanpınar’ın Sorunlarını İletti

Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, AK Partinin Kızılcahamam kampında önemli temaslarda bulundu.

Kızılcahamam Eliz Otel’de yapılan AK Parti 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katılan Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Maliye Bakanı Berat Albayrak ve Sanayi Bakanı Mustafa Varank gibi daha birçok önemli isimle görüşme fırsatı buldu.

Yetkili isimlerle  yaptığı görüşmelerde Ceylanpınar’ın sorunlarını aktar Başkan Aksak, ilçeye yapacağı hizmetlerde destek istedi.

ORGANİZE SANAYA BÖLGESİ İÇİN SÖZ ALDI

Maliye Bakanı Berat Albayrak ile yaptığı görüşmede ilçenin ekonomik durumunu istişare eden Başkan Aksak, Sanayi Bakanı Mustafa Varank’la yaptığı görüşmede ise ilçeye yapılması planlanan Organize Sanayi Bölgesi için destek sözü aldı.

Kızılcahamam kampında verimli görüşmeler yaptığını belirten Başkan Aksak, “Çok şükür Kızılcahamam kampında verimli görüşmelerimiz oldu. Her fırsatta ilçemizin sorunlarını aktardık. Bakanlarımız ve bürokrasinin önemli yerlerinde bulunan yetkililere ilçemizde hayata geçirmek istediğimiz projelerimizi anlattık ve kendilerinden destek istedik.  Bazı konularda sözler de aldık. İnşallah önümüzdeki aylarda yapmış olduğumuz bu görüşmelerin semeresini alacak ve ilçemize güzel hizmetler yapacağız.” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan