Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Arslan, Mehmet Akif İnan’ın Mezarını Ziyaret Etti

Arslan, Mehmet Akif İnan’ın Mezarını Ziyaret Etti

Genel Başkanımız Mahmut Arslan 1 Mayıs etkinlikleri kapsamında bulunduğu Şanlıurfa’da MEMUR-SEN Konfederasyonu’nun Kurucusu Mehmet Akif İnan’ın mezarını ziyaret etti.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, MEMUR-SEN Genel Başkanı Ali Yalçın ve beraberindeki heyetle birlikte 30 Nisan 2019 tarihinde Harran Kapı Aile Mezarlığı’nda, Şanlıurfalı Şair-Yazar ve MEMUR-SEN Konfederasyonu’nun Kurucusu Mehmet Akif İnan’ı mezarı başında dualarla andı.

Ziyarette Hizmet-İş Sendikası Onursal Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, konfederasyonumuza bağlı Öz İletişim-İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Nur Güllüoğlu, HAK-İŞ Şanlıurfa İl Başkanı Selim Gülsatar yer aldı.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, M. Akif Inan’ın sanat-düşünce hayatında, sendikacılıkta öncü ve önemli bir isim olduğunu belirterek, altmış yıllık ömründe, kalemiyle, kelamıyla, var gücüyle büyük bir mücadelenin içerisinde yer aldığını belirtti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan