Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Moğal 1 yılını değerlendirdi.

Moğal 1 yılını değerlendirdi.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, 1 yıllık görev süresini değerlendirdi.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, 1 yıllık görev süresini değerlendirdi. Başkan Moğal, parti teşkilatındaki tüm kademelerle uyumlu bir çalışma göstererek, girdikleri seçimlerde büyük başarılara imza attıklarını söyledi.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal yaptığı açıklamayla 1 yıllık görev süresi hakkında açıklamalarda bulundu. AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığında açıklamalarda bulunan Başkan Moğal, çalışma arkadaşları, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle başkanlarıyla ahenkli bir çalışma yaptıklarını ve bunun sonucunda seçimlerde büyük başarılar elde ettiklerini belirtti.

Başkan Moğal açıklamasında şunları söyledi; “ Öncelikle tüm Eyyübiyeli hemşerilerime selam ve saygılarımı sunuyorum. 1 yıllık görev süremiz hakkında kamuoyunu bilgilendirme gereği duyduk. Teşkilattaki arkadaşlarımla uyumlu bir çalışma yaparak seçimlerde büyük başarılar elde ettik. İlçe başkanlık görevi bize tevdi edildikten sonra tüm ekiplerimizle beraber gece gündüz demeden çalıştık. Bu çalışma neticesinde 24 haziran ilk seçimlerimiz oldu. Burada yüzde 68 oy aldık. Bugün itibariyle de 1 yılımı doldurmuş bulunmaktayım. Görevler ve koltuklar baki değildir. Süreçte yaptığımız çalışmalarda bir fakirin bir mazlumun işini görebilmişsek ne mutlu bize. Yine 31 Mart seçimlerinde de Başkanımız Mehmet Kuş’la birlikte sahalardan çıkmadık. Çok şükür ki Şanlıurfa’da birinci, yine Güneydoğu ve Doğu Anadolu’da da büyük bir başarı elde ettik. Nüfus yoğunluğu bakımından da Türkiye’de dereceye girdik. Eğer layıkıyla çalışırsak Allah bizi mahcup etmezdi. Biz bu bilinçle çalıştık. Sahada vatandaşın için de olduk. İnşallah bundan sonraki süreçtede teşkilat olarak ta Başkanımız Sayın Mehmet Kuş’un yanında olacağız. herkese selamlarımı sunuyorum.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan