Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Şanlıurfa’da Bin 596 Kişilik İşe 42 Bin Başvuru Yapıldı

Şanlıurfa’da Bin 596 Kişilik İşe 42 Bin Başvuru Yapıldı

(Ruha Haber Ajansı RHA-) Şanlıurfa’da Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında, belediyelerde 6 ay süreyle çalıştırılacak bin 596 kişilik iş için 42 bin kişi başvuruda bulundu. İşe alınacak kişilerin isimleri, noter huzurunda kura çekimiyle belirlenecek.

Şanlıurfa’da İŞKUR üzerinden Toplum Yararına (TYP) Valilik,Aile ve Sosyal Hizmetler müdürlüğü ve Belediyelerde görevlendirilecek bin 596 kişilik kontenjan için 42 bin başvuru yapıldı.

Şanlıurfa’da Büyükşehir ve İlçe Belediyeleri, Valilik ve Aile Sosyal Hizmetler, Orman İşletme Müdürlüğü ve Harran üniversitesi bünyesinde 6 ay boyunca toplum yararına (TYP) görevlendirilecek temizlik ve güvenlik personel başvuruları geçtiğimiz Cuma günü sona ermişti.İŞKUR’dan edinilen bilgilere göre toplam Bin 596 kişilik kontenjan için 42 Bin kişi başvurdu. Noter huzurunda çekilecek kura sonucunda işe alınacak kişiler valilik,Aile ve sosyal hizmetler müdürlüğü, Orman müdürlüğü,Harran üniversitesi ve Belediyelerde proje kapsamında Bin 596 kişi alınacağını duyurmuştu ancak Şanlıurfa’da Bin 596 kişilik kontenjan için 42 bin başvuru yapıldı.

Bugünden itibaren İlçe Belediyelerinde görev yapacak kişiler, başvurdukları ilçelerde noter huzurunda kura sonucunda belirlenecek. Kurada isimleri çıkanlar en geç 20 Mayıs’ta işbaşı yapacak.

Hangi Kurum Ne Kadar Alacak:

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan