Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Yeşeren Çınarlar Kahramanmaraş’ta

Yeşeren Çınarlar Kahramanmaraş’ta

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Yaşlı Destek Programı (YADES) kapsamında 65 yaş üstü 270 vatandaşa Kahramanmaraş gezisi düzenledi.

 

Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı iş birliği ile 65 yaş üstü vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek adına başlatılan Yeşeren Çınarlar (YADES) Projesi sürüyor.  Bu kapsamda yeşeren çınarlara daha önce birçok gezi düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, bu kez  Kahramanmaraş gezisi gerçekleştirdi. Rehberler eşliğinde Kahramanmaraş’ı gezen yeşeren çınarlar Kapalı Çarşı, Ulu Cami, Maraş Kalesi ve Panoramik Maraş gezisinin ardından Termal Otelde konaklama imkanı buldular.

Konaklama ve ihtiyaçlarının Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanan yaşlılar, Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Zeynel Abidin Beyazgül’e desteklerinden ve verdiği önemden dolayı teşekkür ettiler.

Vatandaşların şehirden ayrılışı esnasında onlara eşlik eden Başkan Beyazgül’ün eşi Betül Beyazgül, yaşlıların deneyimlerinden her zaman yararlanacaklarını belirterek onları uğurladı.

 

YADES (YEŞEREN ÇINARLAR) PROJESİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi bünyesinde kurulan YADES (Yeşeren Çınarlar) projesi 65 yaş üstü vatandaşların yaşam kalitesini yükselterek onların daha sağlıklı, huzurlu ve kaliteli bir yaşam sürmelerini amaçlıyor. Bu hedef doğrultusunda ilgili vatandaşlar için, Büyükşehir Belediyesi  tarafından çeşitli hizmetler ve etkinlikler geliştiriliyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan