Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Beyazgül Aşevinde İhtiyaç Sahiplerine Yemek Dağıttı

Beyazgül Aşevinde İhtiyaç Sahiplerine Yemek Dağıttı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Gönüllü Kuruluşlar Aşevi´ne giderek ihtiyaç sahiplerine yemek dağıttı. Aşevi sorumlularına teşekkür eden Başkan Beyazgül, Tüm Şanlıurfalıları aşevine destek vermeye davet etti.

 

1993 yılından bu yana kent merkezindeki dar gelirli ailelere yönelik kuru gıda, giyecek ve sıcak yemek yardımında bulunan Şanlıurfa Gönüllü Kuruluşlar Aşevi’ni ziyaret eden Başkan Beyazgül, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Buraya gelen ihtiyaç sahipleri vatandaşlarla sohbet eden Başkan Beyazgül, yemek kazanlarının başına geçerek vatandaşlara yemek dağıttı.

 

Yıllardır ihtiyaç sahiplerine aş ulaştırmak adına çok güzel çalışmalara imza atıldığını belirten Başkan Beyazgül, tüm Şanlıurfalıları aşevine destek vermeye davet etti.

 

Burada bir açıklamada bulunan başkan Beyazgül, “Bu gün gerçek garibanların, ihtiyaç sahiplerinin ve yetimlerin aş aldıkları aşevini ziyarete geldik. Aziz ve Ali hocalarımdan Allah razı olsun. Buraya geldiğimizde onlara Aziz baba, Ali Baba diyorlar. Ramazan ayının yaklaştığı süre içerisinde Allah razı olsun onlardan, Peygamberler şehri Şanlıurfa’da duaların Allah’a ulaştığı bir makamdayız, tüm Şanlıurfalı hemşerilerimizi buraya destek vermeye davet ediyorum” diye konuştu.

 

Aşevi Sorumlusu Abdülaziz Kutluay’da, “Sayın Başkanımız Zeynel Abidin Bey’e hayırlı olsun. İlk etapta bizleri unutmayarak yanımıza geldikleri için de teşekkür ediyoruz. Sık sık kendilerini bekliyoruz” diye konuştu.

 

Aşevi sorumlusu Ali Topal ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımız bizleri ziyaret ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. İlk defa Belediye Başkanı olarak gelmiştir, İl Başkanlığı döneminde de hep yanımızdaydı inanıyoruz ki her zaman yanımızda olacaktır. Devlet büyüklerimiz yanımızda oldukları sürece bizler bu hizmeti seve seve yapmaya devam ederiz” diye konuştu.

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan