Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Canpolat’tan İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek

Canpolat’tan İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ramazan Ayı öncesinde Şanlıurfa Aşevi Derneğini ziyaret etti. İhtiyaç sahibi ailelere yapılan ekmek ve yemek dağıtımına da eşlik eden Başkan Canpolat, “İhtiyaç sahibi ailelerimizin her zaman yanındayız ve emrindeyiz” dedi.

Başkan Mehmet Canpolat, ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunan Şanlıurfa Aşevi Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Ali Topal ve dernek yöneticileri tarafından karşılanan Başkan Canpolat, dernekte bulunan aileler ile sohbet etti. Ailelere ekmek ve yemek dağıtımına da eşlik eden Başkan Canpolat, ihtiyaç sahibi ailelerin her zaman yanında ve emrin olduklarını söyledi.

Dernek yöneticileri ile de istişarede bulunarak, Ramazan Ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olacaklarının altını çizen Başkan Canpolat, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Şanlıurfa Aşevi Derneğini ziyaret ettik. Geçmişte de olduğu gibi gerek şahsımız, şimdi de şahsım ve Haliliye Belediyemiz olarak Şanlıurfa’mıza, fakir fukaramıza disiplinli bir şekilde hizmetler sunan, onların ihtiyaçlarını gideren Şanlıurfa Aşevi Derneğini tebrik ediyorum. Bugün de, kendileri ile birlikte yemek ve ekmek dağıtımına katıldık. Aşevinin bu yıl ki ekmek ihtiyacını Haliliye Belediyemiz karşıladı. İnşallah, bu ve buna benzer birçok yardımlarda Şanlıurfa ve Haliliye halkının emrin olacağımızı ifade etmek istiyorum. Çünkü belediyeler, vatandaşlara hizmet için kurulmuş kuruluşlardır. Bu şiarla vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.”
Şanlıurfa Aşevi Dernek Başkanı Ali Topal ise yaptığı açıklamada, “Haliliye Belediyesi bizlere 1 milyon ekmek vermektedir. İnşallah Ramazan Ayı içerisinde gıda kolileri bizlere verilecek. Haliliye Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Canpolat’a, Ramazan Ayı dolayısıyla bizleri ziyaret etmesi bizi ayrıca onurlandırmıştır. Başkanımız, bize yardımlar temin edecektir” dedi.
Dernek yöneticisi Aziz Kutluay da, “Başkanımız Sayın Mehmet Canpolat’ın bizleri ziyaret edip, ekmek ve yemek dağıtması, fakir fukaranın halini hatırını sorması bizleri son derece mutlu etti. Kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Başkan Canpolat, aileler ile tekrar görüştükten sonra dernekten ayrıldı.

Facebook
Twitter
What
Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan