Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Bu camide engelliler ve yaşlılar, hesaba katılmadı

Bu camide engelliler ve yaşlılar, hesaba katılmadı

(Ruha Haber Ajansı / RHA) Şanlıurfa Bedensel Engelliler Dernek Başkanı Veysi Fırat, Haliliye ilçesinde yapılan bir caminin engelli ve yaşlıların hesaba katılmayarak yapılmasına tepki gösterdi.

Bedensel Engelliler Dernek Başkanı Veysi Fırat, yaptığı açıklamada,”Sayın valim, sayın il müftüm ve diğer tüm yetkililer bu yanlışa dur deyim lütfen. Yer (Cumhuriyet tesislerine giderken yolun sağ tarafı anayol üstü, polis noktası ile karşı karşıya)  O kadar çaba sarf ediyoruz, camilerimiz engellilere uygun olsun diye ama boş. Anayasal hakkımız olmasına rağmen hala bu devirde herkesin gözü önünde 23 basamaklı girişi olan bir Camii sıfırdan inşaa edilebiliyorsa pes diyorum artık. Yazıktır, günahtır, bu Camii belki 50 yıl belki de 100 yıl hizmet edecek cemaate…  ne yaşlı çıkabilir nede Engelliler, Bunun günahını vebalini nasıl ödeyeceksiniz…” ifadelerine yer verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan