Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Aksak’tan vatandaşlara çat kapı ziyaret

Aksak’tan vatandaşlara çat kapı ziyaret

Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, Ramazan ayı boyunca çat kapı ziyaretlerle vatandaşın evine konuk olacak.

 

Belediye Başkan Abdullah Aksak, Ramazan ayının gelişiyle birlikte ev ziyaretlerine başladı. Çat kapı yaptığı ziyaretlerle vatandaşların evlerine konuk olan Başkan Aksak, sosyal belediyecilik ve gönül belediyeciliğinin yüklemiş olduğu sorumlulukla vatandaşları ziyaret ettiğini söyledi.

 

Ramazan ayını da fırsat bilerek manevi iklimi vatandaşlarla birlikte yaşamaya çalıştığını ifade eden Başkan Aksak, “Sadece vatandaşımızın evine değil gönlüne de misafir olmayı arzu ediyoruz.” dedi.

 

İnsan eksenli bir belediyecilik anlayışı ile hareket ettiğini vurgulayan Başkan Aksak, “Halkımız başımızın tacıdır. Mübarek Ramazan ayının manevi coşkusunu vatandaşlarımızla birlikte yaşamak, onların dertleriyle dertlenmek ve onların sadece evlerine değil gönül dünyalarına da misafir olmak istiyoruz. Bu kapsamda yapmış olduğumuz çat kapı ziyaretlerimizi Ramazan ayı boyunca sürdüreceğiz” diye konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan