Anasayfa / TÜM HABERLER / KÜLTÜR-SANAT / Eyyüpoğlu’ndan Dünya Çiftçiler Günü Mesajı

Eyyüpoğlu’ndan Dünya Çiftçiler Günü Mesajı

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Eyyupoğlu; memleket ve ülke insanını doyurmak için canla başla gece gündüz demeden çalışan fedakar tüm çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Gününü yürekten kutluyorum. Şu nu unutmamalıyız ki her şeyin dayanağı tarımdır – çiftçidir.’ Dedi.

 

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, tüm çiftçilerin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Gününü kutladı.  Eyyüpoğlu açıklamasında bir tarım kenti olan Şanlıurfa nüfusunun neredeyse yüzde 45’nin tarımla uğraştığını hatırlatarak, Şanlıurfa çiftçisinin de memleket ve ülke ekonomisine öneli katkılar sunduğunu söyledi.

Çiftçinin mebali ağırdır

Eyyüpoğlu, ‘Şanlıurfa çiftçisi bir çok kalemde ürünü üreterek ve ülkesini doyurmak için gece gündüz demeden çalışıp ekonomiye kısaca hayata önemli katkılar sunmaktadır. Ülke genelinde çiftçilerimiz de her türlü zorluğa karşı fedakarca toprağını işlemeye, emek vermeye ve üretmeye devam etmektedir. Elbette ki bu denli önemli işler yapan bir kesim desteklenmeli ve çalışmaları kolaylaştırılması gerektiği ortadır. 14 Mayıs Dünya Çiftiler Günü Dolayısıyla şöyle diyebilirim ki; çiftçinin emeği ateştir, elinden almak isteyen öncelikle büyük bir mebali de göz almalıdır. Çünkü 50 – 60 derece sıcaklıkta sulama yapan, arazi süren ve toprağı işleyen çiftçinin hakkı gerçekten ağırdır.’ dedi.

86 Milyonu doyurmak için çalışıyoruz

“Yaklaşık 6 Milyon çiftçimiz, 86 Milyon Nüfusu doyurmak için canla başla çalışıp, alın teri ile toprağı sulayarak bizleri doyuruyor. Birçok zorluğa karşı yine de toprağı işleyip, emek vererek üreten, bu denli Kutsal bir mesleği sürdüren tüm Çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Gününü yürekten kutluyorum.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Yaşar ve Beyaz ailesinin mutlu günü

Şanlıurfa Kasr-ı Saadet düğün salonunda iş adamı Abdurahman Yaşar'ın oğlu Yusuf Yaşar Ak parti Eyyübiye …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan