Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Kuş, Turkuaz Konutlarındaki Çalışmaları Yerinde İnceledi-(VİDEOLU)

Kuş, Turkuaz Konutlarındaki Çalışmaları Yerinde İnceledi-(VİDEOLU)

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi Turkuaz konutlarında devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Kuş,” Konutları hızlı bir şekilde değerlendireceğiz.” Dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi Turkuaz konutlarında devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Beraberinde Eyyübiye Belediyesi Turkuaz A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ekinci ile üyeler; Yusuf Aktaşoğlu, Bilal Tekatlı ve Halil Öncel’le birlikte konutları gezen Başkan Kuş, devam eden çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı. Yeni yaşam alanı olması planlanan bölgenin ilçeye kazandırılması noktasında istişarelerde bulunan Başkan Kuş, bölgede sürdürülen alt yapı çalışmalarının da hız kazanması talimatını verdi. Toplamda 832 konuttan ve 4 etaptan oluşan alanın 1. Etabı 216 konuttan oluşuyor. Alanın hızlı bir şekilde değerlendirilip Eyyübiye’ye kazandırılacağını belirten Başkan Kuş,” Bazı görüşmelerimiz var. Bir noktaya gelinmiş durumda. İnşallah Eyyübiye için hayırlısı olur.” Dedi.

Bölgedeki temasları sonrası açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş şunları söyledi;” Turkuaz Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Turkuaz evlerimizi gezdik. Neler yapabiliriz noktasında istişarelerde bulunduk. İnşallah burayı hızlı bir şekilde pazarlayıp yatırım anlamında Eyyübiyelilere kazandırmayı hedefliyoruz.  Yönetim kurulu üyelerimiz şuan çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyorlar. İnşallah bazı görüşmelerimiz var. Bir noktaya geldik. İnşallah rabbim akıbetini hayır eyler.”

Konutlarda sürdürülen alt yapı çalışmalarına da değinen Başkan Kuş,” Alt yapı noktasında çalışmalarımız var. Onları da hızlandırıyoruz. Seçim öncesi seçim sonrası da ifade ettiğimiz gibi; biz Başkanlığa değil hizmetkarlığa geliyoruz dedik. İnşallah her kulvarda Eyyübiyeli kardeşlerimizin hizmetkarı olacağız.” ifadelerini kullandı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan