Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Kuş’tan 1 Milyon 250 Bin TL’lik Tasarruf Hamlesi

Başkan Kuş’tan 1 Milyon 250 Bin TL’lik Tasarruf Hamlesi

Göreve geldiği ilk günden itibaren yaptıklarıyla göz dolduran Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’tan bir tasarruf hamlesi daha..

2014 yılında kurulan Eyyubiye Belediyesinin Başkanlık makamı olarak kullanılan ŞURKAV binasının yıllık kiralama bedelinin 180 bin, 5 yıllık kiralama bedelininse yıllık kira artışlarıyla beraber 1 milyon 250 bin tutması üzerine harekete geçen Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, herhangi bir bedel ödemeden, devlete ait bina arayışına girdi. Konuyu Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile de paylaşan Başkan Kuş, eski Cevahir Konuk Evi olarak kullanılan alanın bedelsiz ve süresiz olarak kendilerine tahsil edilmesini talep etti. Başkan Kuş’un bu isteğini kırmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatı ile boşaltılan mekan Eyyubiye Belediye Başkanlık makamı olarak kullanılmaya başlandı.

Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un belediyeyi 1 milyon 250 bin tl 5 yıllık zarardan kurtarması vatandaşlar tarafından takdir toplarken Başkan Kuş ta, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan