Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Şanlıurfa’da Operasyon: 1 Polis Şehit Oldu

Şanlıurfa’da Operasyon: 1 Polis Şehit Oldu

(Ruha Haber Ajansı / RHA) Şanlıurfa’nın Halfeti içesinde terör örgütü üyelerine düzenlenen operasyonda 1 komiser yardımcısı şehit oldu, 2 polis yaralandı. Ayrıca, operasyonda 2 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. 

Halfeti ilçesine bağlı Dergili Mahallesi’nde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik düzenlenen operasyonda 1 komiser yardımcısı şehit oldu, 2 polis de yaralandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada,”18 Mayıs 2019 günü saat 02.00 sularında İlimiz Halfeti ilçesine bağlı Dergili Mahallesi’nde PKK terör örgütü mensuplarına yönelik yapılan meskûn mahal operasyonunda çıkan çatışmada iki terörist etkisiz hale getirilmiştir. Olayda, büyük bir kahramanlık ve cesaret örneği gösteren bir komiser yardımcımız şehit olmuş, iki güvenlik görevlimiz de yaralanmıştır. Yaralılarımız Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınmış olup, hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Şehidimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve yüce milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar  diliyoruz “ifadelerine yer verildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan