Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Yalçınkaya’dan 19 Mayıs Mesajı

Yalçınkaya’dan 19 Mayıs Mesajı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 100. Yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Akçakale Belediyesi Başkanı Mehmet Yalçınkaya; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağan ettiği bu anlamlı günde tüm gençlerin bayramını kutladığını ifade etti.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya yayımladığı mesajında, belediye olarak her zaman gençlerin yanında olacaklarının ve gençliğe yönelik çalışmalar yapacaklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Bu yıl 100. yılını kutlayacağımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı gençliğe adanmış, tüm Türk halkının yekvücut olduğu bir gündür. Gençliğin içinde bulunduğu sorunların en kısa sürede aşılması temel dileğimizdir. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize huzurlu ve güzel yarınlar bırakmak temel görevimizdir. Herkesin bu bilinçle gençlerimize yardımcı olması gerekir. Bu anlamlı gün vesilesiyle gençlerin sorunlarının değerlendirildiği ve beklentilerinin karşılandığı çalışmaların yapılması gerektiğini biliyoruz. Seçilmeden önce de Akçakale’deki gençlerin nelere özlem duyduğunu ve neleri talep ettiğini yakinen takip eden bir birey olarak bu özel günde şunları ifade etmeliyim ki; önümüzdeki 5 yıllık süreçte ilçemizde ki genç nüfusu göz önünde bulundurarak projelerimizi hayata geçireceğiz. Gerek okuma evleri gerekse etüt merkezleri açarak gençliğin eğitime eğilimini yükselteceğiz. Bunun yanında yine ilçemizde özellikle genç kardeşlerimizin istifade edebileceği sosyal alanlar oluşturacağız. Bu nedenle ilçemizde ki bütün kurum ve kuruluşlarımızla bu konuya duyarlılık göstereceğiz. Aydınlık bir geleceğin gençlik olmadan oluşturulamayacağı bilinciyle tüm gençlerimizin bayramını kutlar mutlu bir gelecek dilerim.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan