Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Köklü Değişim ekibi iftarda bir araya geldi

Köklü Değişim ekibi iftarda bir araya geldi

Köklü Değişim Medya’nın her yıl Ramazan ayında gerçekleştirdiği geleneksel iftar programı Şanlıurfa İl Temsilciliği’nde yapıldı.

Bu yıl “Ramazan Uyanış Zamanı” başlıklı tema ile Türkiye’nin birçok şehrinde Ramazan ayı boyunca faaliyetler yapacak olan Köklü Değişim Medya’nın geleneksel olarak gerçekleştirdiği Şanlıurfa İftar programı Şanlıurfa İl Temsilciliği’nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Programda Köklü Değişim Medya Şanlıurfa İl Temsilcisi Said Doğan kısa bir teşekkür konuşması yaptı.

Doğan’ın ardından Köklü Değişim Medya Genel Koordinatörü ve Hizb-ut Tahrir Türkiye Medya Bürosu Başkanı Mahmut Kar kürsüye geldi.

İftar programına iştiraklerinden dolayı davetlilere teşekkür eden Mahmut Kar, bu yılki kampanyaya neden “Ramazan Uyanış Zamanı” adını verdikleri hakkında bilgi verdi. Kar, bu yıl da Müslümanların Ramazan ayını acı ve hüzün ile karşıladıklarını, İslâm beldelerindeki işgal, istila ve sömürünün Ramazan ayında daha da şiddetlendiğini söyledi. Kar, “Bu Ramazan Hilâfetsiz ve vahdetsiz geçen son Ramazan olsun!” temennisinde bulunarak konuşmasını sonlandırdı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan