Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Akçakale Spor Halı Saha Tesisi Mühürlendi

Akçakale Spor Halı Saha Tesisi Mühürlendi

Akçakale Belediyesi Akçakale Spor’un işletmeciliğini yaptığı ve mülkiyeti Akçakale Kaymakamlığına ait olan Halı sahayı “ruhsat kanununa aykırı” olduğu gerekçesiyle belediye tarafından mühürlendi.

Belediye zabıta ekiplerinin nezaretinde söz konusu halı sahayı hiç bir gerekçe göstermeden mühürlendiği iddia edildi.

Akçakale Belediye Spor Başkanı Bozan Yavuz, Ruha Ajans’a yaptığı açıklamada,Sahanın mühürlenmesi anlık gerçekleştirilmiş bir durumun olduğunu belirterek, “resmi kurumlarda süreçler var. Süreçler takip edilir ve bir durum ortaya çıktığında gereği neyse yapılır. Bugün yapılan mühürleme, hukuki olmadığı kanaatindeyim.Bu halı saha 4-5 yıldır Akçakale Spor’a tahsis edilmiş.Eski Kaymakam Eyüp Fırat döneminde bize kiralandı ve kontratının yıl sonuna kadar hala var.Bize şimdiye kadar herhangi bir tebligat da gelmedi.Bizim amacımız Akçakale’nin gençlerini sporla buluşturarak onların iyi birer birey olmaları ve topluma faydalı gençlik yetiştirmektir.

Madem belediye ruhsat açısından sorunlar var diyor,mühürlemeden önce bize eksiklikler bildirilseydi gereğini yapardık.Zaten daha evvel de burası halı saha olarak ilçe milli eğitime tahsis edilmişti. Akçakale Spor olarak mağduruz.” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan