Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Yeşeren Çınarlar Büyükşehir’in İftarında Buluştu

Yeşeren Çınarlar Büyükşehir’in İftarında Buluştu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yaşlı Destek Programı (YADES) kapsamında hazırlanan Yeşeren Çınarlar Projesinden faydalanan 65 yaş üstü vatandaşlar iftarda bir araya geldi.

 

Büyükşehir Belediyesi, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Şanlıurfa Valiliği tarafından 65 yaş üstü vatandaşların hayat  standartlarını yükseltmek amacıyla hazırlanan Yeşeren Çınarlar Projesinin üyeleri 65 yaş üstü vatandaşları iftarda bir araya getirdi. İftar programına Büyükşehir Belediyesi Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve eşi Betül Beyazgül, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Bilici, Genel Sekter Yardımcıları Mahmut Kırıkçı ve Selami Yıldız, AK Parti Şanlıurfa İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, AK Parti Şanlıurfa il Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç, daire başkanları, müdürler  ve YADES üyeleri katıldı.

 

İftar öncesi konuşma yapan Başkan Zeynel Abidin Beyazgül, “Şanlıurfa’nın en değerli kişileri ile iftar yemeğinde bir aradayız. Burada babalar ve anneler var evlatlar yetiştirmiş. Anne ve babanın evladına yaptığı dua Peygamberin ümmetine yaptığı dua kadar makbuldür. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da yine Amerika’ya karşı, dış güçlere karşı sizlerin duasıyla dimdik ayakta duruyor. Sizlerin sabahlara kadar yaptığı dua onları ayakta tutuyor. Bizler de sizlerin duasıyla varız. Sizlerin duasıyla işimiz kolaylaşacak” dedi.

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan