Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Hafız Adaylarından İl Sağlık Müdürü Erkuş’a ziyaret

Hafız Adaylarından İl Sağlık Müdürü Erkuş’a ziyaret

(Ruha Haber Ajansı / RHA) Hafız Adayı Ortaokul Öğrencileri Hafız Olan İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Emre Erkuş’u ziyaret etti.

Haliliye ilçesine bağlı seçkin okulu Prof.Dr.Necmettin ERBAKAN İmam Hatip Ortaokulunda okuyan ve aynı zamanda hafiz olma çalışmalarını yürüten öğrenciler okul müdürü Said PAYAN ve Kur’an dersi öğretmeni Mehmet ÖZER ile birlikte Hafız olan Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç.Dr.Emre ERKUŞ’u makamında ziyaret ettiler.
Öğrencilerle çok yakından ilgilenen il sağlık müdürü ERKUŞ, Öğrencileri odasinda ağirlayarak onlarla bol bol sohbet etti. Öğrencilerin bir çok sorusuna cevap verdi. Bir öğrencinin “Hem hafız hemde doktor olmak zormudur” sorusuna “oldukça zordur. Bana göre hafiz olmak kolaydır. Ama onu korumak ve unutmamak zordur. Helede doktor ve yönetici olmak gibi bir meslek sahibi olunca bu dahada zor oluyor. Sürekli tekrar etmek gerekiyor.” şeklinde cevap verdi.
Öğrencilerede çeşitli sorular soran il müdürümüz oldukça mantıklı cevaplar almasina çok sevindi. Ögrencilerin istedikleri mesleklerle beraber hafız olma temennisinde bulundu.
Ziyaretle ilgili konuşan okul müdürü Said PAYAN, “Amaçlarının bir algıyı yıkmak olduğunu, hafız olmakla sadece yetinilmemesi, bunun yanında öğrencilerin seçkin mesleklerede sahip olabileceğinin mümkün olduğunu göstermektir. Öğrencilerimizi bu konuda motive etmek ve önlerine bir hedef koyabilmektir.” dedi

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan