Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Kuş, iftarını yine vatandaşlarla açtı.

Kuş, iftarını yine vatandaşlarla açtı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Büyükşehir ve Merkez İlçe Belediyelerinin organizasyonuyla her gün Rabia meydanında kurulan Kardeşlik Sofrasında, vatandaşlarla iftarını açmaya devam ediyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Büyükşehir Belediyesi ve Merkez İlçe Belediyelerinin ortaklığında Rabia meydanında kurulan Kardeşlik Sofrasında, vatandaşlarla birlikte iftarını açmaya devam ediyor. İftar öncesi vatandaşlarla buluşan ve sohbet eden Başkan Kuş, iftar saatinin yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlara hayırlı iftarlar temennisinde bulundu. Masaları tek tek dolaşan Başkan Kuş, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. İftar öncesi ve sonrası vatandaşları dinleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, iletilen bazı talepleri anında ilgililere ileterek çözülmesi için talimatlar verdi. Başkan Kuş’un ilgisinden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Başkan Kuş’a teşekkür etti.

Devam eden Kardeşlik Sofrası hakkında da açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Rabbim inşallah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Kardeşlik Sofrasında vatandaşlarımızla bir araya gelip aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler inşallah bizlere gösterilen ilgiye layık olmaya çalışacağız. “ dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan