Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Eyüp Peygamber Camii’nde her gün iftar veriliyor

Eyüp Peygamber Camii’nde her gün iftar veriliyor

Şanlıurfa İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet VakfıŞanlıurfa Şubesi iş birliğinde, “İftarda Sen de Bizimlesin” sloganıyla ihtiyaç sahiplerine Eyüp Peygamber Camii avlusunda her gün iftar yemeği veriliyor.

Şanlıurfa İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Taştan, iftar programına dair yaptığı açıklamada, “İlimizde ramazan ayı dolu dolu yaşanıyor. Şanlıurfa’mızda din kardeşlerimize ramazan ayı boyunca manevi duyguları camilerimiz ve irşat bürolarımızda yaşatırken maddi olarak da insanlara destek oluyoruz.” dedi.

Balıklıgöl Meydanı’nda Türkiye Diyanet Vakfı standı açıldığını belirten Müftü Taştan şöyle devam etti:

“İl Müftülüğümüz ve Vakfımız Şanlıurfa Şubesi olarak ramazanın ilk günlerinden itibaren Balıklı Göl Meydanı’nda Şanlıurfa Valimiz Sayın Abdullah Erin’in takdirleri ile halkımızın zekât, fitre ve fidye gibi bağışlarını kabul eden bir stant kurduk. Daha sonra ihtiyaç sahibi aileleri tespit ederek 100 adet ihtiyaç paketi dağıtımı yaptık. Bunun yanında çeşitli programlarla ihtiyaç sahiplerine yardımcı olduk ve olmaya devam edeceğiz. Şimdi ramazan ayının son gününe kadar Eyüp Peygamber Camii’nde her gün yaklaşık 500 ile 750 kişi arasında ihtiyaç sahibi vatandaşımıza yemek ikramı yapılacak. Bu imkânları bizlere sunan hayır sahiplerimize teşekkür ediyorum. Rabbimiz yapmış oldukları hayırlarını kabul eylesin inşallah.”

Diyanet Haber

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan