Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Yıldız: Onlar konuşur, AK Parti yapar

Başkan Yıldız: Onlar konuşur, AK Parti yapar

(Ruha Haber Ajansı / RHA) AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, kentte görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Başkan Yıldız,”Cumhurbaşkanımızın bu kelimesini alıp bizimle ilgili algı yapmaya çalıştılar. AK Parti’mizin bir sloganı var; Onlar konuşur AK Parti yapar. Bizde diyoruz ki onlar konuşur biz işimize bakarız.’’dedi.

YILDIZ: HER TÜRLÜ ALGIYA, İFTİRAYA, KARALAMAYA HAZIR OLMALISINIZ

Özel bir otelde düzenlenen programda gazetecilere açıklama yapan Yıldız, algıcılar tarafından ortaya atılan yalanlarla ilgili açıklama yaptı. “Şanlıurfa teşkilatı görevden alınacak’’ iddialarına da yanıt veren Başkan Yıldız, şunları kaydetti:”Siyaset yaptığınız zaman kimse beni eleştirmesin derseniz, evinizde oturmanız, bu işi yapmamanız lazım. Siyasetin içerisinde olduğunuz zaman her türlü algıya, iftiraya, karalamaya hazır olmalısınız. Çok zorlu bir seçim sürecini geride bıraktık.

13 İLÇENİN 12’SİNİ HALKIMIZIN DESTEĞİYLE KAZANDIK

Ortada böyle bir başarı tablosu varken, Sayın Cumhurbaşkanımız bizi iki kez kabul edip tebrik etmişken, bu tür iddialar neden çıkar bilemiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Kızılcahamam kampında çok net bir şekilde ifade etti: Başarısız teşkilatlarda revizyona gidilecek, Cumhurbaşkanımızın bu kelimesini alıp bizimle ilgili algı yapmaya çalıştılar. AK Parti’mizin bir sloganı var; Onlar konuşur AK Parti yapar. Bizde diyoruz ki onlar konuşur biz işimize bakarız.’’

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan