Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Vatandaş ‘Başkanına’ Sahip Çıktı

Vatandaş ‘Başkanına’ Sahip Çıktı

(Ruha Haber Ajansı RHA)-Şanlurfa’nın sorunlarına verdiği destekle taraflı tarafsız her kesimin takdirini toplayan Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız’a Şanlıurfa ve Şanlıurfalılar için çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa’da bazı kesimlerin sahte hesaplar üzerinden ‘algı’ oluşturarak sosyal medya üzerinden İl Başkanı Bahattin Yıldız’a yapılan çirkin komplolara karşı taraflı tarafsız her kesimden destek yağdı.

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde ve önceki tüm seçimlerde gece gündüz demeden çalışan, enerjisinin tamamını şehrine ve vatandaşlara ayıran genç İl Başkanı Bahattin Yıldız’a, yaklaşan teşkilat değişimi öncesi algı operasyonları mı yapılmaya çalışılıyor. İl Başkanı olarak göreve geldiği ilk günden itibaren enerjisini ve dinamizmini şehre katmaya çalışan ve girdiği tüm seçimlerde ekip ruhuyla çalışan İl Başkanı Bahattin Yıldız’a yapılmak istenen algılara vatandaşlar sert tepki gösterdi. Sahte hesaplar üzerinden sosyal medyada algı yapmaya çalışanların amacının; teşkilat değişimi öncesi olması kafalarda soru işaretleri oluşturuyor. Siyasi arenada esamasi okunmayanların bu algıyı oluşturmaya çalıştıkları iddia edilirken, vatandaşlar buna sert tepki gösterdi. Sosyal medya hesaplarından İl Başkanı Bahattin Yıldız’a destek çıkan vatandaşlar, oluşturulan birlik ve beraberliği bozup, şehirde siyasi kaosa yol açmak isteyenlere izin vermeyeceklerini dile getirdiler. İl Teşkilatı, büyükşehir, Merkez ve diğer ilçelerde oluşan ekip ve birlik beraberlik ruhunun bozulmaya çalışıldığını iddia eden vatandaşlar, bu birlik ve beraberliği bozmaya çalışanların emellerine ulaşamayacaklarını belirterek, Başkan Yıldız’a destek çıktılar.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan