Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Kuş,Binlerce Gıda Kolisini Fakir Fukaraya Gizliden Dağıtıyor

Başkan Kuş,Binlerce Gıda Kolisini Fakir Fukaraya Gizliden Dağıtıyor

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Göreve geldiği ilk günden itibaren yaptıklarıyla kamuoyunun takdirini toplayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, yine örnek bir davranışa imza attı. Başkan Kuş’un talimatlarıyla, Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, yardıma muhtaç binlerce vatandaşa gıda kolilerini gizliden dağıtıyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, yine örnek bir davranışa imza attı. Göreve geldiği andan itibaren yaptıklarıyla takdir toplayan Başkan Kuş, yardıma muhtaç vatandaşlara dağıtılan gıda kolilerinin dağıtımının gizli yapılmasını istedi. Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerinin dağıtımını yaptığı binlerce gıda kolisi, fakir fukaraya gizli bir şekilde dağıtılıyor. Tespit edilen muhtaç ailelerin komisyon tarafından da onaylanmasının ardından ekipler titiz bir şekilde vatandaşa ulaşıp gıda kolilerinin teslim ediyor. Çoğu zaman gecenin bir saatinde vatandaşa ulaşan ekiplerin bu davranışı ile gıda kolisi dağıtımının fotoğraf karelerine yansımaması vatandaşların da takdirini topladı.

Vatandaşlar, Başkan Kuş’un, şeffaflık ilkesi çerçevesinde belediyenin aylık gelir gider tablosunu açıklaması, milyonlarca liraya varan tasarruf tedbirleri ve yapılacak projelerde halka danışmasını takdir ederken, gıda kolilerinin dağıtımının gizliden yapılıyor olması da vatandaşın beğenisini kazandı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan