Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Kültür-Turizm Bakanı Ersoy, Rallicilerle şehir turu attı

Kültür-Turizm Bakanı Ersoy, Rallicilerle şehir turu attı

(Ruha Haber Ajansı / RHA) Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bir dizi temas ve programlara katılmak üzere Şanlıurfa’ya geldi. Göbeklitepe kapsamında düzenlenen “Europa-Orient/Doğu-Batı Dostluk ve Barış Rallisi” turuna katıldı.

Bakan Ersoy’a Vali Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ve sporcular eşlik etti. Ardından ralli aracının şoför koltuğuna geçen Ersoy, sporcularla şehir turu attı. 

‘GÖBEKLİTEPE ODAKLI TANITIMLAR YAPACAĞIZ’

Bakan Ersoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, Europa-Orient/Doğu-Batı Dostluk ve Barış Rallisi’nin Göbeklitepe için önemli olduğuna vurgu yaptı. Ersoy, Göbeklitepe’ye büyük önem verdiklerini belirterek, tanıtım için dünyanın dört bir yanında reklam kampanyaları yürüttüklerinin altını çizdi. Ersoy, şöyle konuştu:”Göbeklitepe tarihin başlangıç noktası. Bu özelliğiyle bundan sonraki yıllarda da Göbeklitepe odaklı tanıtımlar yapacağız. Göbeklitepe Türkiye’nin tanıtım yüzlerinden biri olacak. Bunda da en önemli etken tarihin sıfır noktası olması. Tabii tanıtımı keyifli, eğlenceli organizasyonlarla yaptığınız zaman etkisi de çok büyük oluyor.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan