Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Müftülükten “Ezanı Güzel Okuma ve Etkili Hutbe Okuma” Yarışması

Müftülükten “Ezanı Güzel Okuma ve Etkili Hutbe Okuma” Yarışması

2019 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında Din Görevlileri arası “Ezanı Güzel Okuma ve Etkili Hutbe Okuma” il birinciliği seçimi, Peygamber Caminde yapıldı.

Komisyonların seçimi sonucunda; “Ezanı Güzel Okuma” il birincisi Mustafa Alsaç oldu ve 06.07.2019 yapılacak olan bölge birinciliği yarışmasında ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

“Etkili Hutbe Okuma” il birincisi ise Recep Tayyip Balıkçılar oldu ve 13.07.2019 Cumartesi günü yapılacak olan bölge birinciliği yarışmasında ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

“Ezanı Güzel Okuma ve Etkili Hutbe Okuma” il birinciliği yarışmasında komisyon başkanlığını İl Müftüsü Mehmet Taştan, komisyon üyeliğini ise Halilurrahman Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Gündüz Ahmet İl Müftü Yardımcısı Hüseyin Ortaç, Haliliye İlçe Müftüsü İbrahim Halil Økulu ve İl Vaizi Mehmet Vehpi Toktay yaptı.

Yarışma sonucunda her iki alanda birincilik elde eden yarışmacılara ”Hadislerle İslam” seti hediye edilirken, katılım sağlayan diğer yarışmacılara da çeşitli hediyeler verildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan