Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Ücretsiz Yaz Spor Okulları Başvuruları Başladı

Ücretsiz Yaz Spor Okulları Başvuruları Başladı

Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan İl Spor Merkezi ve Engelli Spor Merkezi (Ücretsiz Yaz Spor Okulları) başvuruları başladı.

Çocukların yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirebilmesi ve sporla tanışmalarını sağlamak amacıyla her yıl ücretsiz açılan Yaz Spor Okulları bu yılda 43 farklı branşta gençlere hizmet verecek.

Özellikle çocukların ve gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimleriyle sosyalleşmelerine katkı sağlamak amacıyla açılan Yaz Spor Okulları Atletizm, Basketbol, Badminton, Güreş, Halk Oyunları, Hentbol, Judo, Karate, Bisiklet, Okçuluk, Masa Tenisi, Satranç, Teakwando, Voleybol, Yüzme, Tenis, Futbol, Cimnastik, Boks, Wushu, Kick Boks, Muay Thai, Bocce Bowling Dart, Kano, Halter, Kürek, Hokey ve Vücut Geliştirme Fitness branşlarıyla gençlerin hizmetine sunuluyor.

ÖZEL SPORCULARDA YAZ TATİLİNİ DOLU DOLU GEÇİRECEK

Özel sporcularda Yaz Spor Okulları kapsamında açılan kurslarla yaz aylarını dolu dolu geçirecek. Özel sporcular için açılan kurslar şöyle;

“Özel Sporcular Masa Tenisi, Bedensel Engelliler Basketbol, Bedensel Engeliler Masa Tenisi, Bedensel Engeliler Halter, Bedensel Engeliler Badminton, Bedensel Engeliler Yüzme, Tekerlekli Sandalye Tenis, İşitme Engelliler Güreş, İşitme Engeliler Judo, İşitme Engelliler Teakwando, Bedensel Engelliler Voleybol, Görme Engeliler Goalboll, Bedensel Engelliler Cimnastik, Özel Sporcular Yüzme ve İşitme Engeliler Futbol”

5-18 yaş arası Ücretsiz Yaz Spor Okullarına kayıtlar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde yapılmaktadır.

f

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan