Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Ramazan Sokağındaki Tasavvuf Konserine Yoğun İlgi

Ramazan Sokağındaki Tasavvuf Konserine Yoğun İlgi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Ramazan Sokağı’nda Büyükşehir Belediyesi Tasavvuf Müziği Topluluğu tarafından ilahi dinletisi konseri düzenledi.

 

Her gün Ramazan Sokağında farklı bir etkinlikle vatandaşların ramazan gecelerini dolu dolu geçirmesini sağlayan Büyükşehir Belediyesi vatandaşlardan tam not alıyor.

 

Her gün Ramazan sokağına gelerek eski Ramazan geleneklerini yakından gören vatandaşlar Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek bu tür etkinliklerin devamını dilediler.

 

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi tarafından Hamarat Eller Çarşısı’nda kurulan Ramazan Sokağı, her gün farklı etkinliklerle vatandaşın buluşma noktası oluyor. Tiyatro, etkinlik sahneleri, el sanatları, hediyelik eşya, Osmanlı tatlıları, yöresel damak ürünleri ve oyuncak reyonları gibi her türlü zenginliği içerisinde barındıran Ramazan Sokağı’nda çocuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan