Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Eyyüpoğlun’ndan Kadir Gecesi Mesajı
dav

Eyyüpoğlun’ndan Kadir Gecesi Mesajı

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu Kadir Gecesi dolayısıyla yayınladığı mesajda tövbe ve bağışlanma kapılarının ardına kadar açık olduğu, insanlığın Kur’an-ı Kerim’in ile nurlanmaya başladığı Kadir Gecesinin tüm İslam alemine huzur ve mutluluk getirmesini, duaların kabul olması diledi.

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu Kadir Gecesini tebrik ettiği mesajında şu dileklerde bulundu; “İnsanlığın Kur’an-ı Kerim ile şereflenmeye başladığı mübarek Kadir Gecesinin İslam Alemine hayırlara, huzura ve mutluluğa vesile olmasını dilerim. Dua ve tövbe kapılarının sonuna kadar açık olduğu Kadir Gecesi’nde Allah tüm ümmeti Muhammedi bu mübarek gecenin bereketinden hepimizin nasiplenmesini, dua ve niyazlarımızın kabul olmasını, dilerim. Ramazan Bayramı’na sağlık, afiyet içerisinde huzur ve mutlulukla erişebilmeyi Cenabıhak’tan niyaz ediyorum.”

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan