Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Urfa Memur-Sen Bayramlaşma Programı Belli Oldu

Urfa Memur-Sen Bayramlaşma Programı Belli Oldu

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Şanlıurfa Memur-Sen Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Memur-Sen öncülüğünde Ramazan Bayramı Bayramlaşma Programı belli oldu.

Memur-Sen Şanlıurfa İl Temsilcisi İbrahim Coşkun tarafından yapılan açıklamada;”Şanlıurfa Memur-Sen şubesi olarak,Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte bayramlaşma töreni bayramın: 2.Günü 05/06/2019 Çarşamba günü saat:14:00 ile 16:00 saatleri arasında Şehitlik Çamlıkta olacaktır.

Memur Sen Şanlıurfa İl temsilcisi İbrahim Coşkun yaptığı yazılı açıklamada,”2016 yılından beridir geleneksel olarak devam eden Şanlıurfa STK’ları bayramlaşmamız(Bayramın 2.günü) 05/06 2019 Çarşamba
günü Şehitlik Çamlıkta saat:14:00-16:00 arasında olacaktır.Tüm STK’larımızla Dernek,vakıf,oda ve sendikalarımızla beraber birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek ,uhuvveti,kardeşliği artırmak için örneklik teşkil eden bu güzel proğramımız devam etmektedir.
Özellikle Ülkemizin tarihin en önemli cenderelerinden geçtiği bir dönemde,tüm STK larımız ve kurumlarımızla beraber kenetlenerek bu cendereden çıkılması gereken bir ortamda birlik ve beraberliğimizi artırıcı bu güzel proğramlarımız devam edecektir.Bu konuda hassasiyet gösteren tüm STK larımıza teşekkür ediyorum.Tüm halkımızıda bayramlaşmaya bekliyoruz.”ifadelerini kullandı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan