Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Albayrak’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Albayrak’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, yayınladığı mesajda Ramazan Bayramı’na erişmenin mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi. Albayrak, Ramazan bayramında belediyecilik hizmetlerinde aksaklıkların yaşanmaması için gerekli tedbirleri aldıklarını belirtti.

Halfeti’de, 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayını birlik ve beraberlik içinde yaşadıklarını belirten Başkan Albayrak ‘’Ramazan ayını vatandaşlarımızla bir arada geçirdik. Kurduğumuz gönül sofralarında ekmeğimizi paylaştık. Ramazan ayında ilçemize gelen tüm konuklarımızın en iyi şekilde ağırlanması için tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte yoğun çaba sarf ettik. Bir kez daha milletçe birlik ve beraberliği gösterme imkanı bulacağımız bir Bayramı daha idrak ediyoruz. Bayramlarımız milletçe sahip olduğumuz kardeşlik, dostluk, sosyal dayanışma yardımlaşma gibi duyguların yeniden canlandığı, küskünlüklerin barışla sonuçlandığı müstesna günlerdir. Bizleri bir arada tutan değerlerimize sahip çıkmaya tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan bayramlarını kutluyor, selam ve muhabbetlerimi iletiyorum’’ dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan