Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / MKYK Üyesi Polat’dan Bayramı Mesajı

MKYK Üyesi Polat’dan Bayramı Mesajı

Ak Parti MKYK Üyesi Vildan Polat ramazan bayramı vesilesiyle tebrik mesajı yayınladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) MKYK Üyesi Vildan POLAT; bayramların insanların birbiriyle kaynaştığı, birlik, paylaşma ve hoşgörünün güzel örneklerinin sergilendiği özel günler olduğunu söyledi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AK Parti MKYK Üyesi Vildan POLAT; bayramların milletçe sahip oldukları dostluk, kardeşlik, sosyal dayanışma ve yardımlaşma gibi ulvi duyguların yeniden canlandığı, halkı birbirine bağlayan müstesna günler olduğunu belirtti. Bayramların getirdiği barış, huzur ve kardeşlik ortamının değerinin iyi bilinmesi gerektiğini vurgulayan Polat “Özellikle bugünlerde bizleri bir arada tutan değerlerimize sahip çıkmalı, birlik ve beraberliğimizi korumalıyız” dedi.

Hayır, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazanı dolu dolu geçirmenin mutluluğu içinde olduklarını da dile getiren Polat, “Dayanışmanın üst seviyeye çıktığı, sevgi, barış ve kardeşlik duygularının yoğunlukla yaşandığı bir Ramazan Bayramına erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hayatımızı renklendiren bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının pekiştiği bugünlerin önemini bilerek, birbirimize olan sevgi ve saygının artması temennisiyle bütün vatandaşlarımızın, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, bayramın tüm insanlığa bolluk, bereket, barış ve huzur getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan