Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Baydilli vatandaşlarla bayramlaştı

Başkan Baydilli vatandaşlarla bayramlaştı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Bayram namazı sonrası vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Baydilli, Bayramın barış, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

Ramazan Bayramı namazını Dergah Caminde kılan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, daha sonra vatandaşlarla bayramlaştı.

Namazın ardından cami cemaati ve vatandaşlarla bayramlaşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ramazan Bayramı’nda barış ve kardeşliğin hakim olmasını diledi.

Bayramların birlik ve beraberliğin pekiştiği, dargınların barıştığı günler olduğunu söyleyen Başkan Baydilli, “11 Ayın Sultanı Ramazan ayını geride bıraktık. Öncelikle bu ayda yapılan ibadetleri ve tutulan tüm oruçların Allah katında kabul olmasını diliyoruz. Bizi bayrama ulaştıran yüce Allah’ımıza şükürler ediyoruz. Ramazan Bayramının milletimiz ve İslam alemi için huzur, barış ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum. Bu vesileyle başta Karaköprülü hemşerilerim olmak üzere, milletimiz ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan