Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Beyazgül Hemşehrileri İle Bayramlaştı (VİDEOLU)

Beyazgül Hemşehrileri İle Bayramlaştı (VİDEOLU)

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, bayramın ilk günü vatandaşlarla bir araya gelerek hemşehrilerinin bayramını kutladı. Başkan Beyazgül, “Eş, dost, akraba ve tüm Müslüman kardeşlerim arasındaki küskünlüklerin sona erdiği şeker tadında bir bayram diliyorum” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, bayramın ilk günü sabahın ilk ışıkları ile birlikte bayram namazını Dergah Camiisinde kıldı. Ardından camii cemaati ile bayramlaşan Başkan Beyazgül, daha sonra camii içerisindeki türbeleri ziyaret ederek dualar okudu. Başkan Beyazgül’ün ziyaretlerinin bir sonraki durağı Bediüzzaman Aile Mezarlığı oldu. Mezarlığa gelen vatandaşların bayramını kutlayarak vefat edenlerine dualar okuyan Başkan Beyazgül daha sonra Şanlıurfa Valiliğinde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. STK ve kanaat önderlerinin bayramını tebrik eden Başkan Beyazgül ardından Çocuk Esirgeme Kurumuna geçti. Burada çocukların bayramlarını kutlayan Başkan Beyazgül, daha sonra görev başındaki emniyet görevlilerini ziyaret etti.
Burada yaptığı açıklamasında tüm Şanlıurfalı vatandaşların Ramazan Bayramını kutlayarak şehitlere rahmet, gazilere ise sağlıklı uzun ömürler dileyen Başkan Beyazgül, “Görev bayındaki polis arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyoruz. Ailelerinden, evlerinden ayrı durarak, memleketimizin güvenliği için görev başında olan tüm güvenlik güçlerimizin bayramını bir kez daha tebrik ediyorum. Huzurumuzun bedeli bu arkadaşlarımızın görev başında olmasıdır. Tüm bu vesile ile tüm Şanlıurfa halkımızın bayramını kutluyorum” dedi.
Başkan Beyazgül, ziyaretlerini gün içerisinde sürdürdü. Başkan Beyazgül’e ziyaretleri sırasında ilçe belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Grup Başkan Vekili Faruk Bayuk, Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve merkez ilçe kaymakamları eşlik etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan