Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Kaması’ya önemli görev

Kaması’ya önemli görev

AK Parti Karaköprü ilçe yönetimi belirlendikten sonra yeni yürütmen kuruluda belli oldu. Yeni yürütme kurulunda partiye yıllardır gönüllü olarak hizmet eden Bışar Kaması’da yer aldı.

31 Mart yerel seçim çalışmaları sırasında istifa eden AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy’un yerine atanan AK Parti Şanlıurfa eski il yönetim kurulu üyesi Sait Ağan yeni yürütme kurulunu belirledi. Yürütme kurulunda önemli isimler yer alırken, yıllardır AK Parti’de gönüllü olarak hizmet eden ve üniversite yılları boyunca partinin her türlü faaliyetinde ve kademesinde bulunan, Akil Gençler Karaköprü eski ilçe başkanı Bışar Kaması’da yer aldı.

AK Parti Karaköprü ilçe yürütmesinde kendisine yer veren ilçe başkanına teşekkür eden Kaması, “Ben yıllarca Şanlıurfa’da siyasetin içinde yer aldım. Sürekli partinin içinde gönüllü olarak hizmet ettim. Üniversite yıllarından bu yana çalışmalarımıza durmadan devam ettik bundan sonrada hiç durmadan ilk gün ki gibi devam edeceğiz. İlçemiz ive ilimiz için en iyi tercih her zaman AK Parti olmuştur. Bizde ilçemizin yeni yürütmensin de kendimize yer bulduk, rabbim bizleri doğru yoldan şaşırmasın, ilçemin genç bir ferdi olarak her zaman ilçemiz ve genç kardeşlerim için çalışacağım. Ülkemizin ve partimizin belirlemiş olduğu 2023 hedeflerine ulaşmak ve ülkemizi daha ileriye taşımak için partimizin her türlü çalışmasını en iyi şekilde temsil edip, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinden gitmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Bışar KAMASI Kimdir?
Bışar KAMASI Harran Üniversitesinde işletme okudu. Üniversite de çeşitli kulüplerde; Genç Memursen, TÜGVA ve Milli birlik cemiyetin üniversite birimlerinde görev aldı. Genç siyasetçi Karaköprü Akil Gençler ilçe başkanlığı görevini yaptı. Son olarak ekonomi alanında köşe yazarlığını yapmaktadır.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan