Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Kuş,” İlaçlama Ekibimiz Gece Gündüz Sahada-(VİDEOLU)

Kuş,” İlaçlama Ekibimiz Gece Gündüz Sahada-(VİDEOLU)

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bağlı İlaçlama birimi ekibiyle bir araya gelip, devam eden çalışmaların daha da hız kazanması talimatını verdi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı İlaçlama ekibine çalışmaların hız daha da hız kazanması talimatını verdi. İlçede haşereyle mücadele konusunda merkez ve kırsal mahallelerde hummalı bir şekilde çalışma yürüten ekipler, belirlenen program dahilinde mahalle mahalle, sokak sokak ilaçlama çalışmasını yürütürken, vatandaşlar tarafından gelen talepleri de bir bir yerine getiriyor. İlaçlama birimi ekibinin çalışmalarını sık sık gecenin bir vakti yerinde denetleyen Başkan Kuş, son olarak ekiple bir araya gelip devam eden çalışmaların daha da hız kazanmasını istedi. Göreve geldiklerinde 5 araçla ilaçlama çalışmalarının yürütüldüğünü belirten Başkan Kuş, kısa süre içinde araç filosunu 20’ye çıkardıklarını söyledi. Gece gündüz demeden ekiplerin çalışma yürüttüğünün altını da çizen Başkan Kuş,” Vatandaşlarımız müsterih olsun. Ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor. İnşallah çok kısa süre içinde bu çalışmanın semeresini de görecekler” dedi.
Göreve geldiklerinde 5 olan araç sayısını 20’ye çıkardıklarını belirten Başkan Kuş,” Gerek temizlik gerekse de ilaçlama noktasında çok ciddi çalışmamız var. Göreve geldiğimizde 5 aracımız vardı. Biz hızlı bir şekilde talimat verip araç sayımızı 20’ye çıkardık. Çok hızlı ve bilinçli bir şekilde gece gündüz demeden çalışmalarımızı yürütüyoruz. Merkez ve kırsal mahallelerde yürütülen çalışmaların daha da hız kazanmasını için talimat verdik. Daha yaşanılabilir bir Eyyübiye için mücadele veriyorsak bunun için de temizlik şart. İnşallah devam eden çalışmalar daha da hız kazandığında daha temiz bir Eyyübiye’yi de hep birlikte göreceğiz. “ dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan