Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Balıklıgöl’de Binali Yıldırım’a Yoğun İlgi

Balıklıgöl’de Binali Yıldırım’a Yoğun İlgi

(Ruha Haber Ajansı/RHA(-Cumhur İttifakı’nın AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Şanlıurfa’da Balıklıgöl’ü ziyaret etti balıklara yem attı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Balıklıgöl’ü ziyaret ederek balıklara yem attı, vatandaşlarla tek tek tokalaştı ve hatıra fotoğrafı çektiren ve bir süre vatandaşlarla sohbet eden Yıldırım, daha sonra Hz. İbrahim’in doğduğuna inanılan mağarayı ziyaret  etti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Halil-ür Rahman Camii’ndeCuma namazını kıldıktan sonra Balıklıgöl’den ayrıldı.

Balıklıgöl’de Yıldırım’a yoğun sevgi gösterisinde bulunan Urfalılar ile tek tek tokalaşıp hatıra fotoğrafı çektiren Yıldırım daha sonra balıklıgöl’den ayrıldı.Yıldırım Şanlıurfa’dan sonra Amasya’yı ziyaret edecek ve ardından İstanbul’a geçecek.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan