Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Şanlıurfa’da Yüzme Havuzları Sezonu Açıldı

Şanlıurfa’da Yüzme Havuzları Sezonu Açıldı

Büyükşehir Yüzme Havuzlarında Sezon Startı Verildi

Şanlıurfa’da vatandaşların serinlemesi için kent merkezinde GAP Vadisi kapalı yüzme havuzunu tadilattan geçiren Büyükşehir Belediyesi yüzme havuzlarında sezonun startını verdi.

Türkiye’nin en büyük yeşil alan projelerinden biri olan GAP Vadisi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından 8 Bin metrekarelik alan üzerinde yapılan ‘GAP Vadisi Kapalı Yüzme Havuzu’ yapılan tadilatlar sonrası bayramın 3. günü vatandaşın hizmetine sunuldu.

Yüzme havuzunun kullanılma aşamasında müteahhit firma ile yapılan kesin kabul süresinde havuzun eksiklikleri tespit edilmedi. Büyükşehir Belediyesi’nin yaşanılan eksikliklerden dolayı zarara uğramaması, yüzme havuzundaki tespit edilen sorunların giderilmesi, yüzme havuzunun sağlıklı ve güvenli bir şekilde yürütülebilmesi açısından gerekli önlemlerin alınması için havuz müteahhit firmaya tekrar verildi.

Bu konu ile ilgili yapılan çalışmaların ve kontrol testlerinin sonucunda yüzme havuzunun kullanılacak durumda olduğu tespit edildi. Bu hazırlık çalışmalarının sonucunda ‘GAP Vadisi Kapalı Yüzme Havuzu’ bayramın 3. günü (bugün) hizmete açıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de, yaşanan aksaklıklardan dolayı vatandaşlara göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür etti.

 

(RHA)

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan