Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Hafta Sonu Ulaşım Ücretsiz Sağlanacak

Hafta Sonu Ulaşım Ücretsiz Sağlanacak

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu yapılacak YKS sınavı için ulaşım hizmetlerini ücretsiz sunacak. Hazırlıklarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, güzergah ve hatları da belirledi.

 

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca 15 ve 16 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için ulaşım konusunda tüm detayları gözden geçiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, okullara yönelik güzergahları ve hatları belirledi. Sınava girecek olan öğrencilerin ücretsiz kullanımına sunulacak ulaşım hizmeti için sınav saatlerinde sefer sayıları yoğunlaştırılırken, öğrenciler giriş belgelerini göstererek ulaşım hizmetinden ücretsiz olarak yararlanabilecekler.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ADAYLARA BAŞARILAR DİLEDİ

Sınav saatleri içerisinde tüm vatandaşların gürültü kirliliği oluşturabilecek hususlara dikkat etmeleri gerektiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Türkiye’nin en genç şehri Şanlıurfa’mızda geleceğimizin teminatı olan gençlerimize ve tüm adaylara başarılar diliyorum. Hemşehrilerimin sınav saatleri süresince de gürültü kirliliği oluşturabilecek hususlardan kaçınmalarını diliyorum” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan